Update Terkini

Assalamualaikum semua cucu-cicit Tok Asan Uban.

Apa khabar kalian semua?

Just nak share sedikit perkembangan kampung kat kuala balah.

Minggu lepas aku balik ke Kuala Balah nak tengok Mak (Mak Mah) selepas keluar daripada ward akibat terkena tulang ikan kat jari telunjuk kanan mengakibatkan kesan yang teruk.

Tapi alhamdulillah selepas dikeluarkan haritu dah ok setelah kena follow up kat klinik kuala balah.

Keadaan mek nampak macam keletihan sedikit.

Moksulah dah start buat bisnes jual tudung.

Nampak macam dah semakin maju.

Aku masih tak berkesempatan melawat kubur Pok Wo kat kampung selepas kali terakhir dulu.

Masih rasa terkilan kerana tak dapat siapkan sepenuhnya rumah Mok kat kampung.

Ya Allah permudahkanlah urusanku.

 

 

Posted on Jun 6, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

WAFA ZINNIRAH

PUTERI SOLEHAH MUJAHIDAH UMMAH

Pendidikan Anak-Anak Mengikut Islam

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku anak yang terhitung dari orang-orang yang soleh!” [As-Shafaat :100]

inijalanku.wordpress.com

Baik Kawan Menunjuk Jalan

%d bloggers like this: