Monthly Archives: Jun 2012

Update Terkini

Assalamualaikum semua cucu-cicit Tok Asan Uban.

Apa khabar kalian semua?

Just nak share sedikit perkembangan kampung kat kuala balah.

Minggu lepas aku balik ke Kuala Balah nak tengok Mak (Mak Mah) selepas keluar daripada ward akibat terkena tulang ikan kat jari telunjuk kanan mengakibatkan kesan yang teruk.

Tapi alhamdulillah selepas dikeluarkan haritu dah ok setelah kena follow up kat klinik kuala balah.

Keadaan mek nampak macam keletihan sedikit.

Moksulah dah start buat bisnes jual tudung.

Nampak macam dah semakin maju.

Aku masih tak berkesempatan melawat kubur Pok Wo kat kampung selepas kali terakhir dulu.

Masih rasa terkilan kerana tak dapat siapkan sepenuhnya rumah Mok kat kampung.

Ya Allah permudahkanlah urusanku.

 

 

WAFA ZINNIRAH

PUTERI SOLEHAH MUJAHIDAH UMMAH

Pendidikan Anak-Anak Mengikut Islam

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku anak yang terhitung dari orang-orang yang soleh!” [As-Shafaat :100]

inijalanku.wordpress.com

Baik Kawan Menunjuk Jalan